SuReSur is het jaar 2017 goed gestart. Zo mocht de stichting op 21 januari 2017 nog eens 12 verzamelbakken in gebruik nemen voor het ressort Weg Naar Zee. Deze bakken staan net als de overige bakken van de stichting op strategische locaties en het is de bedoeling dat de buurtbewoners hierdoor worden gemotiveerd actiever te recyclen. Omdat we geloven dat steeds meer mensen het project zullen ondersteunen en ook daadwerkelijk zullen recyclen probeert de stichting in verschillende wijken de verzamelbakken te plaatsen. Dit doen we onder andere door de inzet van onze vrijwilligers en onze sponsoren.

Op dit moment is het t team van SuReSur reeds gelukt 30 bakken gesponsord te krijgen voor Wanica. Maar we zijn natuurlijk nog opzoek naar meer sponsoren voor verzamelbakken in het district Wanica. Ook in dit district hebben we een grote behoefte aan deze verzamelbakken gemerkt. Dit wordt ondersteund door de vele berichten die ons team krijgt via onze sociale accounts en emails waarin bewoners van het district Wanica vragen naar een bak in dit gebied. Ons streven is daarom om uiterlijk aan het begin maart 2017 de eerste 30 verzamelbakken te plaatsen in dit district verzamelbakken. Maar we hebben daarbij uw hulp nodig.

En wel met het volgende:

  1. Kent u nog sponsoren of organisaties die ons project willen dragen en de sponsoring van een van deze bakken op zich wil nemen? In dat geval breng ze met ons in contact, wij doen dan de rest.
  2. We willen de bakken uiteraard plaatsen op locaties die strategisch zijn voor de bewoners van het district. Wij willen daarom ook weten waar u graag een bak in dit district wilt. Zo helpt u ervoor zorgen dat de bakken terecht komen op een plek waar ze maximaal benut zullen worden.

We hopen dat u ons ook hierbij wil ondersteunen en kijken uit naar de voorstellen over de locaties.

En natuurlijk; LIKE & SHARE